Kandidatpræsentation er vores nyeste feature i Recruit. Den er lanceret i januar 2023 og vil løbende blive opdateret, så den passer endnu bedre ind i jeres behov.

Hvad er Kandidatpræsentation?

Kandidatpræsentation er det nyeste værktøj i Recruit, som skal gøre det nemmere for et rekrutteringsudvalg at få et overblik over udvalgte kandidaters profiler.

Hvorfor skal du bruge Kandidatpræsentation?

Kandidatpræsentation er til jer, der savner et fælles rum til rekrutteringsudvalget med hurtig adgang til og overblik over udvalgte kandidater.

Hvad kan man bruge Kandidatpræsentation til?

I denne første version af kandidatpræsentation kan man oprette et rum med udvalgte kandidater, hvor man ser information, man selv vælger i opsætningen af rummet. Dette inkluderer både personlige oplysninger på kandidaten samt deres vedhæftede filer, såsom CV og ansøgning.

Det er desuden muligt at skrive noter til kandidatens profil samt give dem en vurdering ud fra en skala. Disse ting bliver synlige i en samlet opsummering, som kan hjælpe rekrutteringsudvalget med at få et overblik over det indtryk, der er af kandidaten.

Læs guiden i bunden af artiklen for at få en bedre forståelse for, hvordan du sætter det op og bruger det.

Er du i tvivl om noget, kan du altid kontakte support, som sidder klar til at hjælpe dig med at komme i gang.

Vil du se en kort gennemgang af den nye funktion, kan de se følgende webinar, der blev optaget i forbindelse med release: